vineri, 19 aprilie, 2024

Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este una dintre cele mai căutate destinații turistice din lume

Distribuie:

Publicat:

În zilele noastre, identificarea unei țări în care costul vieții să fie accesibil este o sarcină dificilă, însă există un loc care se ridică în fața acestei provocări. Cu doar 2.500 de lei pe lună, poți să trăiești fără griji într-o destinație extrem de populară printre turiști. În 2023, această țară a atras 56.7 milioane de vizitatori internaționali.

Dorința de a locui într-un mediu frumos și economic este împărtășită de mulți dintre noi. Cu toate acestea, găsirea unui astfel de loc poate fi un adevărat obstacol, mai ales în contextul costurilor ridicate din marile orașe românești. Cu toate acestea, există o destinație îndrăgită de mulți români, unde viața este accesibilă, cu un buget lunar de doar 2.500 de lei.

Așadar, pentru cei care își doresc să își înceapă o nouă viață departe de România, această țară ar putea fi soluția perfectă. Este vorba despre Turcia, una dintre cele mai căutate destinații turistice din lume.

Turcia este recunoscută pentru bogăția sa culturală, artă, gastronomie, ciclism și turism religios. Pe lângă atracțiile sale turistice, Turcia se remarcă și prin costurile sale de trai accesibile. Țara acordă o atenție deosebită sistemului său de sănătate și educație. Pentru a te stabili aici, trebuie să poți garanta un venit lunar de cel puțin 500 de euro, echivalentul a 2.500 de lei.

În plus, piața muncii din Turcia oferă o varietate de oportunități. Indiferent dacă intenționați să vă angajați sau să vă dezvoltați propria afacere, este important să înțelegeți pe deplin aspectele legate de salarii și economia locală, care se află într-o continuă dezvoltare. De aceea, Turcia poate fi considerată o oportunitate de investiții.

Salariul mediu în Turcia este de 7.830 TRY (aproximativ 230 de euro) pe lună. Acest lucru înseamnă că jumătate din populația Turciei câștigă mai puțin de 7.830 TRY, în timp ce cealaltă jumătate câștigă mai mult. Acesta include beneficiile angajaților, precum și alte facilități, cum ar fi asigurările medicale și transportul.

Salariile lunare variază în Turcia, de la 1.980 TRY (aproximativ 60 de euro), cel mai mic salariu mediu, până la 35.000 TRY (aproximativ 1.035 de euro), cel mai mare salariu mediu, conform datelor de pe timedoctor.com.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img