Trei oferte depuse pentru sisteme de monitorizare și informare asupra traficului pe autostrăzile A1, A2, A3 și DN1

0
193

Ministerul Transporturilor a primit trei oferte pentru sistemele de monitorizare și informare a traficului pe autostrăzile A1, A2, A3 și DN1. Acestea sunt considerate a fi cele mai importante artere de transport din România, având o lungime totală de aproximativ 880 de kilometri.

Sistemele de monitorizare și informare a traficului sunt concepute pentru a îmbunătăți siguranța și eficiența traficului rutier prin furnizarea de informații în timp real despre condițiile de trafic. Acestea pot include monitorizarea traficului, detectarea accidentelor și a blocajelor rutiere, precum și furnizarea de informații despre vreme și starea drumului.

Potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Transporturilor, cele trei oferte primite sunt în prezent analizate și evaluate în conformitate cu procedurile de achiziție publică. Se estimează că contractul va fi semnat în luna mai a acestui an, iar implementarea sistemelor de monitorizare și informare a traficului va începe imediat după aceea.

Implementarea acestor sisteme este considerată crucială pentru îmbunătățirea siguranței și a eficienței traficului rutier pe autostrăzile și drumurile naționale din România. Sperăm că aceste sisteme vor fi implementate cât mai curând posibil, astfel încât să putem beneficia de avantajele lor într-un viitor apropiat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.