sâmbătă, 18 mai, 2024

Trotuarele de pe alte 6 strazi ale Barladului, reabilitate – FOTO

Distribuie:

Publicat:

 Primarul Municipiului Barlad, av. Dumitru Boros, aduce la cunostinta ca, de cateva zile, a reinceput o noua etapa de refacere a trotuarelor din oras, de aceasta data pe un numar de sase strazi, insumand aproape 1.100 de metri liniari.

Tratuarele care vor fi refacute, prin montaj de pavele, sunt pe strazile Stroe Belloescu, General Naumescu, 1 Decembrie, Popa Sapca, Dreptatii si Constantin Hamangiu. Lucrarile vor trebui finalizate pana cel tarziu pe data de 10 decembrie.

„Starea jalnica in care aflau trotuarele de pe mai multe strazi din municipiu ne-a determinat sa initiem o noua etapa de refacere a lor. Intervenim, de aceasta data, pe alte strazi cu trafic pietonal ridicat si foarte ridicat. Avem un constructor care, pana in acest moment, lucreaza conform termenelor asumate prin contract, motiv pentru care toate trotuarele de pe cele sase strazi ar putea fi terminate la timp, evident, in functie de conditiile meteo. Numai in ultimii trei ani s-au reabilitat trotuare pe mai bine de 9 kilometri de strazi si asiguram ca refacerea si repararea lor va continua si anul viitor. Avem in atentie toate strazile cu probleme!”, a declarat primarul Dumitru Boros.

Lucrarile de reparatii trotuare cu pavele de pe acest lot de sase strazi sunt efectuate de SC Valbyandavy SRL Suceava si au o valoare totala de circa 460.000 lei, bani proveniti de la bugetul local.

Biroul de Presa si Relatii Publice al Primariei Municipiului Barlad

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img