duminică, 19 mai, 2024

Tu stii sa folosesti pensulele de machiaj?

Distribuie:

Publicat:

Un machiaj corect incepe cu folosirea corecta a pensulelor de machiaj. Afla totul despre pensulele de make-up!

Pensula de fond de ten – aceasta se distinge prin forma aplatizata, una dintre optiuni. Este compacta si cu peri fini, putand sa aiba si o forma circulara. O poti folosi, in prima sa varianta, pentru contouring de asemenea, in masura in care inveti si aceste tehnici. Cat despre cea circulara, o poti folosi cu succes la aplicarea de fond de ten, cat si pentru a aplica blush-ul.

 Pensula pentru pudra – pentru a fixa machiajul, vei aplica pudra. Aceasta are la randul ei nevoie de o pensula corespunzatoare. De data aceasta pensula se aseamana mai degraba cu un pamatuf, este rotunda, fire moi si cu ea poti aplica orice tip de pudra. Este generoasa, bogata in peri si acest lucru te ajuta sa dozezi corespunzator cantitatea de pudra.

Pensula pentru buze – aplicarea rujului cu ajutorul unei pensule este recomandata. Pensula necesara este subtire, cu varf alungit si ofera precizie la aplicare. O poti folosi la aplicarea rujului astfel incat sa creezi conturul perfect, cat si la aplicarea corectorului, cu precizie.

Pensula pentru fardul de ochi – pentru pleoape vei avea nevoie de perie potrivita conform cu tipul de machiaj dorit. Una pufoasa si rotunda poate fi la fel de bine utila. Una compacta si usor alungita la varf va fi de asemenea utila, iar daca doresti un machiaj de tip smokey eyes vei folosi o pensula cu peri scurti.

Pensula pentru sprancene si eyeliner – nu trebuie sa uiti de sprancene, intrucat acestea ajuta la o conturare a fizionomiei. Pentru a le stiliza ai nevoie de o pensula cu forma oblica, subtire. Nu uita insa ca ar trebui sa nu omiti etapa de a le pieptana, pentru a aranja fiecare fir si pentru a nu incarca sprancenele cu prea mult produs. Aceeasi pensula iti va fi utila si la aplicarea de eyeliner.

Nu in cele din urma, din setul tau nu ar trebui sa lipseasca peria de tip evantai. Cu aceasta vei indeparta particule fine, extra, ale machiajului. Pentru un look perfect!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img