duminică, 19 mai, 2024

Un feribot cu 251 de persoane la bord s-a rasturnat

Distribuie:

Publicat:

Un feribot cu 251 de persoane la bord s-a rasturnat in apropierea unei insule langa Manila, Filipine.

Cel putin trei persoane au murit, potrivit unui post de radio local.

Operatiunile de salvare sunt ingreunate de vremea potrivnica si valurile mari provocate de un taifun in zona.

 

 

 

O romanca s-a sinucis in Franta, dupa ce s-a aruncat de pe feribot. De ce a facut femeia acest gest

O romanca de 28 de ani si-a pus capat zilelor in Portul Calais din Franta. Femeia s-a aruncat de pe feribotul pe care se imbarcase.

Capitania portului a solicitat interventia salvatorilor, iar la jumatate de ora dupa ce salvatorii au fost chemati a fost gasit trupul neinsufletit al tinerei.

Potrivit cancan.ro, reprezentantii Capitaniei au declarat ca femeia a urcat pe feribot in Denver (Marea Britanie) si urma sa coboare in Calais. A fost deschisa o ancheta, iar potrivit primelor informatii femeia ar fi fost depresiva, acesta fiind motivul pentru care s-a sinucis.

Romanca a fost declarata moarta la bordul navei de interventie. Politia urmeaza sa stabileasca in ce circumstante s-a produs sinuciderea.

Tragedie de proportii. Vase scufundate: sunt cel putin 43 de morti

Cel putin 43 de persoane au murit dupa ce doua nave s-au scufundat, in incidente diferite, in Brazilia.
Un feribot care transporta 129 de pasageri s-a scufundat joi in statul brazilian Bahia, cel putin 22 de persoane pierzandu-si vietile, relateaza presa braziliana, citata de site-ul agentiei Reuters, citat de Mediafax.

"Au fost recuperate 22 de cadavre", a declarat Flávio Almeida, comandantul Fortelor navale braziliene, citat de cotidianul Estado de S.Paulo.

Feribotul care s-a scufundat circula pe ruta Vera Cruz – Salvador. Nava s-a scufundat la doar 200 de metri de portul de destinatie.

O alta nava, care transporta aproximativ 70 de pasageri, s-a scufundat miercuri in statul brazilian Para.
Bilantul accidentului naval a ajuns acum la 21 de morti, iar cinci persoane sunt in continuare disparute, anunta autoritatile regionale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img