duminică, 3 martie, 2024

Vindecare a multor afectiuni realizata printr-o simpla masare a talpilor

Distribuie:

Publicat:

Presupunem ca nu va este straina senzatia picioarelor grele. Greutatea si oboseala lor se simt de obicei seara, dupa o zi lunga in care au fost solicitate. Masajul talpilor ajuta la reducerea stresului, dar acesta nu este unicul motiv pentru care trebuie sa-l faceti! In conformitate cu principiile reflexologiei, pe talpile picioarelor se afla puncte ce sunt responsabile pentru functionarea corecta a intregului organism. O simpla procedura, cum ar fi masajul talpilor, va ajuta sa uitati de durere in diferite zone ale corpului! Datorita stimularii zonelor specifice are loc promovarea fluxului de sange la nivelul organelor interne, ceea ce ajuta la rezolvarea mai multor probleme de sanatate.

Masajul talpilor – Terminatiile nervoase de pe talpi reprezinta o unealta valoroasa in vindecarea organismului! In medicina Orientul Indepartat masajul talpilor si a degetelor este considerat un panaceu. Daca veti face aceasta procedura seara, veti simti imbunatatirea starii si vitalitatii organismului, in timpul noptii va veti odihni pe cinste, iar dimineata va veti simti ca un om nou.

Punctele active pentru masajul talpilor. Masarea varfurilor degetelor de la picioare, va scapa de durerea de cap si stimuleaza activitatea creierului. Masarea activa a zonei din jurul degetului mare va ajuta sa scapati de durerea in gat. Masarea zonei din centrul talpii va ajuta sa luptati cu bolile pulmonare si amelioreaza dificultatile de respiratie. Aplicarea presiunii pe zona de sub degetul mare, pernita piciorului, aduce un mare beneficiu asupra intregului sistem cardiovascular si ajuta inima sa lucreze fara probleme. Masarea partii interioare a talpii, sub curbura, usureaza activitatea ficatului si calmeaza durerea. Masarea calcaiului calmeaza durerea de spate. Nu ezitati sa va rasfatati piciorele cu acest masaj relaxant si util pentru intregul organism!

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img