duminică, 28 aprilie, 2024

Viorel și Oana Lis, internați în același salon după ce s-au infectat cu Covid-19. Ultimele informații despre starea fostului edil al Capitalei

Distribuie:

Publicat:

Viorel și Oana Lis au ajuns internați în același salon după ce s-au infectat cu Covid-19. Iată care sunt ultimele informații despre starea fostului edil al Capitalei, așa cum a povestit chiar soția sa.

Viorel și Oana Lis au ajuns, la sfârșitul săptămânii trecute, la spitalul Matel Balș, fiind diagnosticați cu COVID-19. Fostului edil al Capitalei i s-au descoperit probleme la plămâni, așadar a fost internat imediat. Cât despre soția sa, Oana Lis a revenit la spital după ce și starea ei s-a înrăutățit. Acum cei doi soți sunt internați în același salon.

Inițial, Oana Lis s-a tratat acasă în urma infectării cu Covid. Însă acum soția fostului edil al Capitalei a fost nevoită să revină la spital, fiind internată în același salon cu Viorel Lis.

Viorel și Oana Lis, internați în același salon cu Covid-19. Ultimele informații despre starea fostului edil
Starea lui Viorel Lis nu este deloc una bună, după cum a povestit chiar soția lui. Fostul primar al Capitalei are și alte numeroase probleme de sănătate pe care deși le ținea sub tratament, odată cu infecția cu Sars-Cov-2, s-au agravat.

Oana Lis a declarat că fostul primar Viorel Lis este conectat la o sursă de oxigen, însă nu se află internat pe secţia de Terapie Intensivă.

„Eu am avut simptome, iar când a început să aibă şi Viorel nu mai puteam să am grijă şi de el, şi de mine, aşa că am mers la spital. Nu avem o formă foarte gravă, suntem vaccinați. Au trecut de la doza 2 vreo 7 luni, trebuia să facem şi doza 3. Am simțit o stare pe care nu am mai simțit-o niciodată (…)

El e o persoană cu risc, dar este la salon, ia tratament, eu sunt super fericită că avem loc în spital. 78 de ani are. Nu este intubat. Este o formă medie zic eu.

Trebuie să avem grijă cu diabetul. Cu greu am ajuns la spital. Viorel a ajuns aproape cu căruțul, nu mai putea să meargă. Suntem împreună în această situație. Vreau să ne facem bine, e tot ce îmi doresc. Covid-ul are aproape 2 ani, Viorel are 78, trebuie să îl bată Viorel”, a declarat Oana Lis în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță”, a declarat Oana Lis în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img