marți, 30 aprilie, 2024

Arest preventiv pentru scandalagiului de la Bunesti-Averesti

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Huşi au reţinut un bărbat din comuna Buneşti-Avereşti, judeţul Vaslui, bănuit de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Huşi, din cadrul Poliţiei Municipiului Huşi, au probat activitatea infracţională a unui bărbat în vârstă de 25 de ani, din localitatea Buneşti, comuna Buneşti-Avereşti, bănuit de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii huşeni au stabilit că, în data de 26 iunie 2021, ora 20.30, în localitatea Buneşti, în zona unui local de alimentaţie publică, pe fondul unui conflict spontan şi al consumului de alcool, bărbatul bănuit de comiterea infracţiunilor ar fi provocat scandal şi ar fi agresat doi tineri, lovindu-i, în zona capului, cu o halbă din sticlă. Totodată, bărbatul ar fi distrus parbrizul unui autoturism şi ar fi proferat ameninţări faţă de mai multe persoane.

Persoanele vătămate au fost examinate medico-legal traumatologic, ocazie cu care, în baza concluziilor preliminare, s-a stabilit că fiecare necesită un număr de 7-8 zile îngrijiri medicale pentru vindecare.

În data de 29 iunie, ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii huşeni au luat faţă de bărbatul cercetat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, ulterior acesta fiind prezentat Judecătoriei Huşi, care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii vasluieni, în vederea stabilirii şi probării întregii activităţi infracţionale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img