vineri, 10 mai, 2024

Avem un nou șef al Poliției Române

Distribuie:

Publicat:

Am rămas și noi la fel de uimiți precum sunteți voi, cei care ați citit titlul. Însă titlul este cât se poate de adevărat. Inspectoratul General al Poliției Române are un nou adjunct al inspectorului general definitivat pe post. Este a doua poziție cea mai importantă în Poliția Română, după cea de inspector general, și are în competență structurile de investigații criminale.

Este vorba despre chestorul de poliție Valentin Minoiu, directorul general adjunct al Direcției Generale Management Resurse Umane din MAI, care a „dorit” să ocupe funcția de adjunct al șefului Poliției Române, însă doar pentru o zi. După care, a fost împuternicit director general al Direcției Generale Resurse Umane.

Pentru că este foarte greu de explicat pentru publicul larg ce s-a întâmplat în realitate, vom încerca să sintetizăm telegrafic starea de fapt care sfidează orice moralitate profesională și chiar depășește limitele legale, din perspectiva noastră. Așadar, avem următoarele detalii: CITESTE TOATE DETALII pe sindicateuropol.ro/

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img