joi, 2 mai, 2024

Ce se întâmplă dacă calci sarea cu fierul de călcat. Un truc de care sigur nu ai auzit

Distribuie:

Publicat:

Fierul de călcat este folosit aproape zilnic, asta dacă ai de călcat câte ceva, iar astfel el necesită o întreținere permanentă, mai ales când este vorba despre talpa lui. Soluțiile din magazine sunt scumpe și uneori nu te ajută, însă noi venim cu un truc excelent. Iată ce se întâmplă dacă calci sarea cu fierul de călcat! Este un truc de care sigur nu ai auzit!

Fierul de călcat este un aparat de care ai nevoie în orice locuință. Dacă nu îl avem ne este extrem de greu să călcăm hainele și vom fi nevoiți să plecăm cu ele de acasă boțite sau să purtăm altele. Acesta este motivul pentru care ne trebuie un fier de călcat, însă acesta necestă o îngrijire continuă. Ce se întâmplă dacă calci sarea cu acest aparat.

Ce se întâmplă dacă calci sarea cu fierul de călcat

În orice casă găsim sare, asta fiindcă este folosită de cele mai multe ori la gătirea diferitelor preparate în bucătărie. Pe lângă utilizarea acesteia în bucătărie, sarea este extrem de cunoscută de către gospodine și pentru curățarea unor suprafețe, cum ar fi talpa fierului de călcat.

Tot ce trebuie să faci ca acest truc să fie benefic este să încălzești fierul de călcat pentru doar câteva minute, apoi să folosești o bucată de tifon pe care să pui doar puțină sare. Se freacă foarte bine suprafața fierului de călcat, în special în locurile în care există arsuri și rugină.

Alt truc cu sare pentru curățenia în casă

Sarea se folosește și în mașina de spălat. Pentru acest truc util ai nevoie doar de o batistă și, bineînțeles, sare. Tot ce trebuie să faci este pui câteva linguri de sare într-o cârpă, apoi să o legi cu ață și să o introduci în mașina de spălat atunci când bagi să speli haine.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img