luni, 6 mai, 2024

Claudia Ghițulescu, pregătită de o nouă relație, după divorț

Distribuie:

Publicat:

În exclusivitate pentru Antena Stars, Claudia Ghițulescu a mărturisit că este pregătită de o nouă relație, după divorț. Ce a dezvăluit artista, dar și din ce motiv a ales să rămână singură pentru o bună perioadă de timp.

Claudia Ghițulescu a dezvăluit că este pregătită de o nouă relație, după ce a trecut printr-un divorț în urmă cu mai mulți ani. Ce a mărturisit îndrăgita câtăreață, dar și din ce motiv a ales să stea singură pentru o lungă perioadă de timp.

Claudia Ghițulescu, pregătită de o nouă relație

În exclusivitate pentru Antena Stars, Claudia Ghițulescu a mărturisit că este pregătită de o nouă relație în prezent. Cu atât mai mult, cântăreața a ținut să precizeze că își dorește foarte mult să iubească.

Deși a trecut printr-un divorț, Claudia Ghițulescu se simte mai fericită ca niciodată acum. Artista apreciază darul vieții și este sigură ca la momentul potrivit va apărea cineva și în viața ei. De asemenea, cântăreața și-a oferit timp, iar acum se bucură cu adevărat de tot.

„Atât timp cât ne trezim și avem tot ce ne dorim pe lumea asta, adică avem lumina zilei și suntem sănătoși, nu știu de ce ar trebui să fim nesănătoși (…) Eu nu pot să dorm de fericire, așa de bine mă simt. Asta e întrebarea, dacă există cineva. Nu sunt fericită pentru că sunt fericită. (…) O să vină momentul și o să vină cineva în viața mea. (…) Da, sunt pregătită și mi-aș dori din tot sufletul să iubesc”, a mărturisit Claudia Ghițulescu, pentru Antena Stars.

De ce a stat atât de mult timp singură

Claudia Ghițulescu a stat singură mult timp după ce a divorțat, dar iată că acum este pregătită să iubească din nou. Artista susține că a ales să nu își facă un iubit pentru că și-a dorit să se vindece și să analizeze tot ce s-a întâmplat în fosta căsnicie.

„Mi-am dorit să mă vindec, mi-am dorit să fiu singură, mi-am dorit să mă gândesc unde am greșit, ce am greșit. (…) Mi-a plăcut dintotdeauna să stau cu mine și să analizez ceea ce trebuie să fac în viața mea, să iau hotărâri eu cu mine”, a adăugat artista.

Artista nu a trecut prin cele mai frumoase momente, dar datorită faptului că a avut răbdare, acum se bucură de tot ce are în viață. Claudia Ghițulescu este mai fericită ca niciodată după ce a ales să divorțeze.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img