joi, 2 mai, 2024

Ce se întâmplă dacă tai o ceapă în patru și o lași în dormitor peste noapte! Puțină lume știe acest lucru, dar chiar funcționează!

Distribuie:

Publicat:

Organizația Mondială a Sănătății consideră ceapa ca fiind foarte benefică în caz de infecții respiratorii, răceala, bronșită, tuse, conținând numeroși compuși organici benefici, cum ar fi glucochinina, utilă îndeosebi celor suferinzi de diabet. Vechii egipeteni o considerau un simbol al vieții eterne, datorită formei sferice și a numeroaselor invelișuri concentrice.

Dacă vei pune o ceapă tăiată felii, sau în patru bucăți, și o vei lăsa peste noapte în dormitor, aceasta va preveni o posibilă răceală, deoarece ceapa crudă are și capacitatea de a absorbi și de a reține organisme patogene precum microbii, bacteriile și virusurile din aer.

Totodată, aceeași banală ceapă conține și mulți antioxidanți care vor neutraliza radicalii liberi, astfel îți vei reduce riscul de a dezvolta cancer.

În plus, dacă ești răcit poți încerca altceva: taie o ceapa în felii și pune-o pe tălpi înainte de culcare. Apoi pune-ți o pereche de șosete din bumbac lasă să acționeze peste noapte. Simptomele de răceală se vor amelioara cu siguranță, iar dacă repeți tratamentul câteva zile consecutiv, răceala va dispărea!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img