joi, 30 mai, 2024

Polițist din județul Vaslui, atacat în curtea Secției de Poliție de un caine periculos: Victima suferă leziuni la gât și braț

Distribuie:

Publicat:

În dimineața zilei de 14 martie 2024, ora 7.30, un incident neobișnuit a avut loc în localitatea rurală Banca din județul Vaslui. Un polițist de la Secția 7 Poliție Rurală Banca a fost victima unui atac neașteptat chiar în curtea propriei instituții – a fost mușcat de un câine considerat periculos.

Potrivit informațiilor preliminare, tânărul polițist, în vârstă de 25 de ani și cu domiciliul în municipiul Bârlad, desfășura activități de serviciu în curtea Postului de Poliție Banca atunci când a fost agresat de un câine care s-a apropiat de el din curtea unei societăți comerciale vecine.

Atacul canin a fost devastator, lăsând polițistul cu răni grave la gât, coapsa stângă și brațul drept. În urma incidentului, acesta a fost imediat transportat la Spitalul Municipal Bârlad pentru a primi îngrijiri medicale adecvate.

Autoritățile locale au intervenit prompt, sancționând proprietarul câinelui pentru nerespectarea reglementărilor privind supravegherea și controlul animalelor considerate periculoase. De asemenea, s-a deschis un dosar penal pentru investigarea incidentului și stabilirea responsabilităților.

Incidentul subliniază importanța respectării măsurilor de siguranță în gestionarea animalelor periculoase și necesitatea unei atenții sporite în comunitate pentru prevenirea unor astfel de incidente în viitor. Comunitatea locală este îndemnată să colaboreze cu autoritățile pentru menținerea ordinii și siguranței publice.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img