miercuri, 8 mai, 2024

Prefectul Daniel Onofrei : Circulația a fost reluată în totalitate pe DN 11A, Podu Turcului – Bârlad, începând cu ora 14:00

Distribuie:

Publicat:

Prefectul judetului Vaslui, Daniel Onofrei, anunță că nu mai există blocaje pe niciun sector de drum național datorită eforturilor depuse de angajații de la drumuri și factorilor implicați în activitatea de deszăpezire. Secția Drumuri Naționale Bârlad a acționat cu 25 autoutilaje și a împraștiat 173 tone de material antiderapant. Șoferii sunt sfătuiți să circule cu atenție, în timp ce meteorologii anunță temperaturi mai scăzute pentru următoarele zile. Prefectul îndeamnă primarii din județ să ia măsuri pentru a ajuta persoanele fără adăpost, vârstnicii sau bolnavii nedeplasabili. De asemenea, recomandă ca persoanele vârstnice sau cele cu afecțiuni să evite deplasările neurgente și să aibă în vedere unde parchează mașinile pentru a permite utilajelor de deszăpezire să intervină fără probleme.

" În acest moment nu mai există blocaje pe niciun sector de drum național . Le mulțumesc pe această cale pentru eforturile depuse angajaților de la drumuri și tuturor factorilor implicați în activitatea de deszăpezire. Secția Drumuri Naționale Bârlad a actionat pe tot parcursul nopții trecute și în cursul dimineții cu 25 autoutilaje și a împraștiat 173 tone de material antiderapant.

Șoferii sunt sfătuiți să circule în continuare cu atenție!

Meteorologii au anunțat temperaturi mai scăzute pentru următoarele zile, în special pe timpul nopții. Oamenii fără adăpost vor fi cei mai afectați de vremea rea. Fiecare primar din județul Vaslui trebuie să ia măsuri care să vizeze atât ajutorarea persoanelor fără adăpost, cât și a celor în vârstă sau a bolnavilor nedeplasabili.

Vreau să reamintesc câteva lucruri importante de care mi-aș dori ca toți cetățenii să țină cont. Persoanele vârstnice sau cele cu diferite afecțiuni să evite deplasările care nu sunt urgente.

O altă recomandare de care doresc să țineți cont este să aveți în vedere unde vă parcați mașinile, pentru ca utilajele de deszăpezire să poată interveni fără a întâmpina probleme. " se arata in mesajul prefectului de pe reteaua de socializare

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img