marți, 30 aprilie, 2024

Tolea Ciumac, ipostaza scandaloasa la piscina: ””Ma doare in… masca de COVID!” FOTO

Distribuie:

Publicat:

Aflat într-o vacanță prelungită, luptătorul Tolea Ciumac a făcut o aroganță de zile mari la piscină. ”Ma doare in… masca de COVID!”, a scris Tolea în dreptul unei fotografii cu el total relaxat, cu ochelari de soare și pălăriuță. 

 

Relaxarea afișată de Tolea nu pare a-și găsi corespondență în realitate, fostul soț al Magdei Ciumac având deja pe rol un dosar de constituire de grup infracțional organizat, la care s-a adăugar recent un alt proces, deschis la Judecătoria Buftea de un bărbat care pretinde că a fost agresat de Tolea.  

”În baza art. 341 alin. (6) lit. b) din Codul de procedură penală, admite plângerea formulată de petentul Lecu Cristian împotriva Ordonanţei de clasare nr. 3781/P/2016 din data de 27.09.2019 a Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, menţinută prin Ordonanţa nr. 295/II-2/2019 din data de 12.11.2019 a prim-procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea. Desfiinţează actul atacat şi trimite cauza Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea în vederea completării urmăririi penale în cauză. În baza art. 275 alin. (3) din Codul de procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă”, au decis în luna aprilie magistrații.

SURSA: WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img