marți, 14 mai, 2024

Alexia Eram si Mario Fresh s-au despartit? Versurile care au starnit totul: „Pot sa-ti dau oricand gagica!”

Distribuie:

Publicat:

Alexia Eram si Mario Fresh sunt impreuna de trei ani. Luna trecuta, fiica Andreei Esca a implinit 18 ani si a dat o petrecere de zile mari, in care si-a invitat toti prietenii, dar si pe iubitul ei. Acum, ea se afla in Anglia, acolo unde a ales sa studieze. O melodie lansata recent de Mario Fresh a ridicat semne de intrebare in randul fanilor lui. Asta pentru ca el vorbeste de ea la trecut, dar si de faptul ca ar putea sa-i fure iubita unui vlogger care l-a provocat.

Mario Fresh a lansat un cantec, dupa ce s-a enervat pe vloggerul Alex Alvarez care l-a acuzat ca nu a facut deloc sex cu Alexia Eram in cei trei ani de relatie: „Cand eram cu Eram, tu doar priveai pe geam. Daca vorbim de virgini, tu inca esti, eu doar….Eram”, i-a raspuns Mario Fresh vlogger-ului. Mai multi fani s-au intrebat de ce vorbeste la trecut despre Alexia Eram, gandindu-se ca cei doi s-au despartit. Cu toate acestea, Alexia si Mario nu au anuntat nimic oficial.

Mario Fresh: „Un cuplu fals!”

Mai mult, el a vorbit si despre faptul ca ar putea sa ii fure oricand iubita lui Alex Alvarez: „ „Nu ma supara, ca pot sa-ti dau oricand gagica, dar e prea urata, de-aia nu m-as strica sa vorbesc despre nimic. Cand va tineti de mana, nu stiu care e femeia. Tu sau ea? La cine-i broasca si la cine-i cheia. Un cuplu fals, in realitate, am inteles“.

Clipul aproape 500.000 de vizualizari in trei zile de cand a fost lansat. 

„Din cate stiu aceasta cearta este intre tine si Alvarez, faptul ca el a mentionat ceva de fosta ta/actuala nu inseamna ca trebuie sa ii jignesti iubita. Canti bine dar pe diss-uri nu exista substanta (nu ai zis nimic concret sau dur). Esti cu mult peste el vocal dar liric te-a cam facut (asteptam ceva mai bun fiind un raspuns la un raspuns) O zi buna!”, „Respect pentru ca apar si eu”, „Acum este momentul sa iti cresti canalul”, au reactionat internautii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img