vineri, 10 mai, 2024

BARLAD: SCAPATI DE VECHITURILE ELECTROCASNICE

Distribuie:

Publicat:

Serviciul Local de Colectare in parteneriat cu „Asociația Romana pentru Reciclare” organizează o noua campanie de reciclare pentru echipamente electrice si electronice.

Daca detineti obiecte pe care nu le mai folosiți,  sâmbăta 30.09.2017, între orele 10:00-17:00, in oricare dintre cele trei puncte fixe stabilite in zona Piața Mica, Piața Mare sau in zona Confecții puteți sa le predați echipei RoRec. Daca echipamentele sunt prea voluminoase si nu le puteți transporta la locațiile menționate, sunați la nr. 0800 444 800 si o echipa se va deplasa direct la dvs. acasă pentru a le prelua.

„Deșeurile predate sunt recompensate cu tichete cadou, însă ceea ce ar trebui sa ne motiveze mai mult este faptul ca din echipamentele preluate, 92% se recuperează si se refolosesc” a declarat Roxana Miron Feraru, viceprimarul municipiului Barlad. In cadrul campaniei din luna aprilie, la nivelul orasului s-au colectat 9.545 de kilograme de deșeuri, fata de actiunea precedenta, derulata in luna octombrie 2016, cand s-au strans doar 4.713 kilograme de aparatura electrica si electronica cantitatea s-a dublat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img