marți, 21 mai, 2024

Horoscop 29 decembrie 2017: Unele vesti poate ca n-or sa ne pice tocmai bine

Distribuie:

Publicat:

O sa ne bucuram de revederea unor oameni dragi, dar unele vesti poate ca n-or sa ne pice tocmai bine. Vom gasi insa o vorba buna sa indreptam o situatie.

Vibratia zilei este 11 si sufletul vostru vibreaza la gandul c-o sa fim alaturi de omul pe care-l iubim.

CAPRICORN: Ati putea pleca de astazi spre destinatia de vacanta unde veti petrece cateva zile inainte de Anul Nou si veti mai ramane si dupa – la schi, la sanius.

VARSATOR: E posibil sa luati parte la o manifestare culturala, sunteti implicati in pregatiri si o sa va faceti si noi prietenii pe-acolo, daca nu cumva vor fi viitori parteneri de afaceri.

PESTI: Va conversati cu prietenii din alta tara, din strainatate, ca sa va-ntelegeti asupra locului de-ntalnire: la voi sau la ei, ca sa petreceti Revelionul.

BERBEC: Voi, ca de obicei, simtiti nevoia de un pic de adrenalina si o sa va implicati in diverse activitati care sa va ridice moralul, si sa fiti creativi, inspirati si model pentru cei din jur.

TAUR: Se poate sa luati niste bani care sa va permita sa cumparati acele delicatese care sa va faca sa traiti un extaz culinar, asa cum va place voua.

GEMENI: O sa aflati noutati legate de persoana de care sunteti fascinati si o sa vi se spuna daca veti fi impreuna de Revelion, sau cu alta ocazie.

RAC: Intrevedere cu cineva care insista sa luati in serios o oferta de lucru, din ianuarie incolo, si o sa va mai ganditi pana pe 3, cand va duceti la serviciu.

LEU: Poate gasiti vreo piesa de mobilier sau vreun obiect electrocasnic la reduceri si o sa le luati ca sa-i faceti fericiti pe ai vostri, pentru ca v-au spus mai demult ca si le dorec.

FECIOARA: Poate faceti o evaluare rapida a banilor din cont sa stiti pentru cate zile v-ajung, ca sa plecati in vizita la rude, la prieteni, sau sa stati la un hotel.

BALANTA: O invitatie la cafea sa vedeti in ce ape se mai scalda relatia voastra si sa va-ntelegeti asupra programului de Revelion – plecati pe undeva, sau nu.

SCORPION: Exista o comunicare afectiva care va scuteste de exprimarea in cuvinte, care de cele mai multe ori a dat gres – acum o sa-i transmiteti partenerului exact se simtiti.

SAGETATOR: Se rezolva o situatie complicata si o sa va eliberati de toata povara care atarna pe umerii vostri, si o sa aveti un statut bine conturat.

sursa: PRO TV

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img