vineri, 10 mai, 2024

Multa tristete la inmormantarea familiei husene Danilcenco: “ Odihna usoara, Victor, Theodor si doamna profesoara Manuela “- FOTO

Distribuie:

Publicat:

Un numar impresionant de oameni au venit joi, 10 octombrie la Biserica Sfantul Gheorghe din municipiul Husi pentru a-i conduce pe ultimul drum pe Victor, Theodor si Manuela Danilcenco .

Este imposibil de descris in cuvinte durerea familiilor si a rudelor care si-au pierdut oamenii dragi. In urma cu cateva zile toata lumea era fericita la ziua de nastere a Manuelei Danilcenco si abia aşteptau sa petreaca la nunta fiului Theodor cu basarabeanca Ana Burduja. "Nu avem cuvinte! Durerea este prea mare", a declarat o vecina de-a tinerilor. Sute de oameni din orasul Husi, dar si din imprejurimi i-au condus pe ultimul drum, astazi. Elevii si colegii profesoarei Manuela Danilcenco au venit in numar foarte mare sa-i aduca un ultim omagiu si sa o conduca pe ultimul drum. Acestora li s-au alaturat rude si prieteni, dar si oameni care poate nu i-au cunoscut niciodata pe cei din familia Danilcenco, dar au fost profund impresionati de sfarsitul tragic al acestora.

La slujba de inmormantare a participat si Episcopul Ignatie. La iesirea din biserica Preasfintitul Parinte s-a aplecat la capataiul celor trei si a rostit o rugaciune.

Trupurile neinsufletite ale familiei Danilcenco: Victor, Manuela si Theodor, au fost depuse la Biserica “Sf. Gheorghe” din Husi. O mamă, un tată, copilul lor și viitoarea noră, au plecat fulgerător din această lume. Victor, Manuela, Theodor și Ana, au murit în urma unui cumplit accident. Erau fericiți, se întorceau de la munte și abia așteptau să ajungă acasă. Pe raza județului Iași s-a întâmplat însă nenorocirea. Mașina în care se aflau a fost lovită  de un alt autoturism. Tragedia s-a produs pe şoseaua denumită ‘Drumul morţii’, duminică.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img