vineri, 10 mai, 2024

”Nu stim ce experimente fac pe el”! Mesajul teribil al surorii lui Florin Salam, dupa ce fratele lor a ajuns la Terapie Intensiva, infectat cu noul coronavirus

Distribuie:

Publicat:

Familia lui Florin Salam a ajuns în pragul disperării din cauza faptului că nu a mai primit nici o informație despre fratele manelistului, Neluțu, internat în stare gravă la secția ATI a Institutului Matei Balș.

Momente grele pentru familia lui Florin Salam. Neluțu Stoian, fratele manelistului, este în stare gravă, intubat, la secția ATI a Institutului Matei Balș. Cântărețul spune că medicii au refuzat zile în șir să le dea informații despre starea de sănătate a pacientului, iar asta i-a făcut pe cei din familia lui Salam să-și facă cele mai negre scenarii.

Sora lui Salam: ”Încercați să nu vă îmbolnăviți în perioada asta”

Elena, sora lui Florin Salam, și-a avertizat prietenii că trebuie să aibă mare grijă să nu ajungă la spital, indiferent care ar fi motivul. Odată internați, spune Elena, ajungi la mâna medicilor și ești tratat cu medicamente experimentale.

”Încercați să nu vă îmbolnăviți perioada asta, încercați să aveți grijă de voi… ăștia, dacă îți rupi piciorul ori mâna sau ai o migrenă, mai profundă te bagă cu COVID și nu știi dacă mai ieși… fratele meu, Neluțu, este în mâinile lor și nu știm ce experimente fac pe organismul lui… au acumulat așa multă putere încât, pentru bani,calcă și pe morți”, a scris Elena Mema, sora lui Florin Salam, pe contul ei de socializare.

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img