marți, 14 mai, 2024

Barbat retinut de politistii Biroului de Investigatii Criminale Vaslui

Distribuie:

Publicat:

Un barbat din municipiul Vaslui a fost retinut de catre politistii Biroului de Investigatii Criminale al Politiei Municipiului Vaslui, pentru savarsirea infractiunii de distrugere (prin incendiere).

Politistii Biroului de Investigatii Criminale Vaslui au probat activitatea infractionala a unui barbat in varsta de 48 de ani, din Vaslui, banuit de comiterea unei infractiuni de distrugere (prin incendiere).

In urma cercetarilor efectuate, politistii au stabilit ca in data de 22 august, ora 16:30, pe fondul unui conflict spontan cu doi frati, in varsta de 42, respectiv 53 de ani, din municipiul Vaslui, barbatul s-a deplasat la locuinta acestora si, folosindu-se de un recipient cu lichid inflamabil a incercat sa le incendieze imobilul in care locuiau.

In urma actiunii barbatului cercetat au fost distruse mai multe bunuri din imobil, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 1.000 de lei.

In data de 25 august, fata de barbat a fost luata masura retinerii pentru 24 de ore, ulterior acesta a fost prezentat Judecatoriei Vaslui, care a dispus arestarea sa preventiva pentru 30 de zile.

Cercetarile sunt continuate de catre politisti, in vederea probarii intregii activitati infractionale a barbatului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img