marți, 21 mai, 2024

A mancat kiwi cu telina in fiecare zi, timp de o saptamana – Rezultatul a fost mult peste asteptari

Distribuie:

Publicat:

Despre telina s-a scris mult, iar farmacia naturii nu poate fi conceputa fara aceasta leguma cu arome tari si placute. Un barbat care a consumat zilnic kiwi cu telina s-a bucurat de un rezultat dincolo de asteptari ale acestui tratament. Vederea i s-a imbunatatit considerabil dupa doar cateva zile de tratament. Potrivit medicilor, telina contine luteina, substanta care ajuta la o vedere mai buna, conform healtabition.com. De asemenea, aceasta leguma are si efect detox asupra rinichilor. Este si un verificat afrodiziac. In plus, fructele de kiwi contin, pe langa luteina, si o cantitate mare de vitamina C, care, de asemenea, ajuta la imbunatatirea vederii.

Cum se prepara si cum se consuma?
Amesteca, intr-un blender, doua tulpini de telina cu doua fructe de kiwi. Bea acest suc dimineata, pe stomacul gol. Te va ajuta mai ales daca esti nevoit sa privesti toata ziua ecranul unui calculator sau laptop.

Telina. Beneficii pentru sanatate de care nu stiai
Datorita continutului ridicat de apa (95% apa) si fibre ajuta la mentinerea siluetei. Este numit si alimentul minune in cazuri de impotenta si frigiditate. Pentru rezultate cat mai eficiente este indicat consumul regulat de frunze de telina sub forma de salate si de suc obtinut din radacina telinei. Pe langa aceste beneficii, telina nu are in componenta sa zahar alb si astfel este un carbohidrat mult mai sanatos, avand un continut nutritional mai mare decat alte alimente din aceeasi categorie. Mai mult, regleaza tensiunea arteriala, reducand nivelul hormonilor de stres din organism. Daca este consumata constant, telina reduce inflamatiile articulatiilor si durerile provocate de artrita datorita proprietatilor antiinflamatoare. De asemenea, actioneaza ca un balsam la nivelul sistemului nervos, iar continutul de substante precum luteina, betacarotenul si zeaxantina ajuta in prevenirea bolilor oculare si intaresc sistemul imunitar. Daca intampinati probleme cu balonarea si constipatia, sucul de telina va poate fi de ajutor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img