Care este cea mai bună pastă de dinți pentru intreaga familie 

Publicat:

Este important să vă păstrați dinții curați și sănătoși la orice vârstă. Dar, pe măsură ce îmbătrânim, nevoile noastre de îngrijire dentară se schimbă puțin. Suntem încă susceptibili de a avea aceleași probleme cu carii și placă, dar există unele considerații suplimentare cu care îmbătrânim. Dinții noștri încep să scadă în sănătate în momentul în care ajungem la jumătatea vârstei de douăzeci de ani. Acest lucru se datorează unui număr de factori, inclusiv; genetica, stilul de viață și dieta. Pentru a vă ajuta să alegeți cea mai bună pastă de dinți pentru dvs. sau pentru familia dvs., iată câteva sfaturi cu privire la ceea ce trebuie să căutați și recomandările noastre cu privire la cele mai bune paste de dinți pentru adulți și copii.

Care este cea mai bună pastă de dinți pentru tine?

Așa cum am discutat deja, nu există o pastă de dinți specifică care să funcționeze cel mai bine pentru toată lumea. Cu toate acestea, există câteva lucruri pe care le puteți avea în vedere atunci când alegeți o pastă de dinți pentru a vă ajuta să luați decizia corectă.

– Sănătatea dumneavoastră dentară – Dacă aveți probleme de sănătate dentară, cum ar fi dinții sensibili, ingredientele din anumite paste de dinți vă pot ajuta.

– Obiectivele de sănătate orală – Dacă încercați să atingeți un anumit obiectiv de sănătate orală, cum ar fi prevenirea cariilor, unele paste de dinți sunt mai bune pentru dumneavoastră decât altele.

– Condiții de sănătate – Dacă aveți anumite condiții de sănătate, cum ar fi diabetul sau bolile de inimă, ingredientele din anumite paste de dinți vă pot fi dăunătoare.

– Vârsta – Dacă aveți grijă de copii mici, veți dori să alegeți o pastă de dinți care este sigură și potrivită pentru vârsta lor. Același lucru este valabil și pentru adulții care îngrijesc persoane în vârstă.

Care este cea mai bună pastă de dinți pentru copii

Alegerea unei paste de dinți pentru copii poate fi dificilă. Vrei ceva care să le curețe dinții și gura fără să fie prea dur. Există câteva caracteristici de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți cea mai bună pastă de dinți pentru copii.

– Eficacitatea – Factorul numărul unu de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți o pastă de dinți pentru copii este dacă le curăță sau nu dinții și gura în mod eficient.

– Ingrediente – Pastele de dinți pentru copii sunt, în general, mai abrazive decât pastele de dinți pentru adulți. Țineți cont de acest lucru atunci când alegeți o pastă de dinți pentru copiii dumneavoastră.

– Aromă – Copiii sunt mai predispuși să folosească pasta de dinți dacă le place aroma. Asigurați-vă că alegeți o aromă pe care copilul dumneavoastră o apreciază.

După cum am discutat, fiecare persoană este diferită când vine vorba de îngrijirea dentară. Cea mai bună pastă de dinți pentru tine va depinde de o serie de factori, cum ar fi sănătatea ta dentară și obiectivele tale pentru îngrijirea sănătății orale. Am discutat deja despre unii dintre acești factori, dar iată câteva recomandări finale. Acestea sunt doar câteva sfaturi despre cum să alegeți cea mai bună pastă de dinți pentru dumneavoastră. Pentru a vă asigura că alegeți pasta de dinți potrivită, țineți cont de aceste sfaturi. Acum că am discutat despre ce să cauți la o pastă de dinți, să trecem mai departe pentru a vedea care este cea mai bună pastă de dinți pentru tine.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img