joi, 1 iunie, 2023

„Vă spun cinstit, nu a fost ușor, s-au luat multe pauze” Adela Popescu a decis să spună lucrurilor pe nume. Ce s-a întâmplat în familia ei? Nu e prima oară când se află într-o asemenea situație

Distribuie:

Publicat:

Adela Popescu a spus ce s-a întâmplat cu familia sa de Paște.

Așa cum se știe deja, Adela Popescu este o familistă convinsă și o vedetă care nu uită de unde a plecat. Fostei prezentatoare nu îi este rușine cu locul de unde se trage și nici nu se sfiește să se arate lumii într-un mediu simplu, la țară, ori purtând ținute pe măsură locului unde se află.

 

Astfel că, la fel de cunoscut este și faptul că ea și Radu Vâlcan, alături de cei trei copii, dar și fratele ei și verișorii, de sărbători, se adună la casa părintească. Acolo petrec cu toții, de la mic la mare, Crăciunul și Paștele, ceea ce s-a întâmplat și anul acesta.

Adela Popescu, Paște acasă la Șușani

Părinții vedetei au fost gazdele care au pus totul la dispoziția copiilor și nepoților și care s-au ocupat să nu lipsească nimic de la masa de sărbătoare.

Iar cei care au mers în vizită s-au ocupat cu mâncatul preparatelor tradiționale, dar și cu activitățile care le-au adus aminte de anii ce au trecut.

Continaurea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img