vineri, 1 decembrie, 2023

Pericol de explozie la un atelier de vopsitorie din Vaslui – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Panică, în această dimineaţă, la un atelier de vopsitorie din incinta unei hale situate în apropiere de parcul Movas din Vaslui, după ce un incendiu a cuprins în doar cateva minute încăperea. 
Trei echipaje de pompieri de la Detaşamentul Vaslui, coordonate de inspectorul şef, colonelul Neculai Olaru au intervenit pentru localizarea şi lichidarea incendiului. Apelul de urgenţă a venit la ora 09:47 şi în aproximativ trei minute pompierii s-au deplasat la faţa locului cu trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă. 
La sosirea forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta cu violenţă în interiorul halei, la tunelul de vopsire şi în apropierea acestuia, existand pericolul de propagare a flăcărilor la butoaiele cu vopsea şi diluant. Cauza probabilă a incendiului este un scurtcircuit electric. „Intervenţia a fost una dificilă avand în vedere locul în care a izbucnit incendiul, precum şi cantitatea mare de gaze toxice emanate ca urmare a arderii. 
Din fericire nu au fost persoane intoxicate sau rănite, nici din partea forţelor de intervenţie, nici din randul personalului care se afla în hală în momentul izbucnirii incendiului”, a declarat colonelul Neculai Olaru. 
Focul a afectat staţia de vopsit, un cantar electric, depunerile de lacuri şi vopsele pe o suprafaţă de aproximativ 50 de metri pătraţi şi 100 de metri pătraţi din plafonul halei. Intervenţia promptă a pompierilor a făcut ca incendiul să nu se extindă, celelalte echipamente existente în interior nefiind afectate de flăcări.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img