Monday, 20 March, 2023

Vasluian acuzat de incest, arestat, dupa ce a recunoscut ca si-a violat in mod repetat fiica de 13 ani

Publicat:

Un barbat de 43 de ani, din localitatea vasluiana Puscasi, a fost arestat, joi seara, pentru viol si incest, dupa ce a recunoscut ca si-a violat in mod repetat propria fiica in varsta de 13 ani, vasluianul fiind cercetat si pentru ca ar fi abuzat-o sexual si pe sora acesteia.

[rssposition position='1673449089' template='list']

Potrivit Politiei Judetene Vaslui, ancheta in acest caz a fost declansata in urma unei plangeri facute de sora barbatului, o tanara de 29 de ani, care a reclamat faptul ca fratele sau ar fi violat-o in cursul noptii de miercuri spre joi, potrivit Mediafax.

In timpul cercetarilor, politistii au stabilit ca barbatul de 43 de ani si-a violat in mod repetat fiica de 13 ani, profitand de faptul ca sotia l-a parasit in urma cu mai multi ani astfel incat nu a mai avut cine sa o apere pe copila. De altfel, vasluianul a ramas cu cinci copii in ingrijire, cel mai mare dintre ei avand 16 ani.

Politistii vasluieni vor sesiza si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului pentru a stabili masurile de protectie pentru cei cinci frati, precum si oferirea de consiliere de specialitate fetei de 13 ani.

Odata cu retinerea barbatului, cei cinci copii au ramas in ingrijirea temporara a bunicii lor.

Sursa: adevarul.ro

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite