INCENDIU de amploare la o ferma a omului de afaceri Adrian Porumboiu

Publicat:

Un incendiu puternic s-a produs sambata seara la o ferma a omului de afaceri Adrian Porumboiu, aflata in localitatea Ivanesti.

Avand in vedere amploarea incendiului, concomitent cu interventia echipajului de pompieri de la Punctul de lucru Ivanesti, la fata locului au fost trimise inca doua echipaje cu doua autospeciale de lucru cu apa si spuma de la Detasamentul Vaslui, precum si grupa operativa a inspectoratului, informeaza Agerpres.

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta cu violenta la una dintre constructiile aflate in incinta si la cele patru tractoare garate in interiorul acesteia.

„Pompierii au reusit sa localizeze si sa lichideze incendiul in limitele gasite, evitand extinderea acestuia la celelalte constructii din interiorul societatii si la locuintele aflate in imediata apropiere. In momentul observarii si anuntarii incendiului, acesta se manifesta generalizat, cu violenta, iar misiunea pompierilor a fost una dificila si din cauza vantului si a cantitatii mari de materiale combustibile care au intretinut arderea. Mai mult decat atat, amploarea incendiului si intensitatea mare de ardere au facut necesara alimentarea in naveta a autospecialei de interventie dintr-un bazin aflat in afara localitatii”, potrivit unui comunicat de presa remis de Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgentsa Vaslui.

Cauza izbucnirii incendiului va fi stabilita de organele de politie si experti in domeniu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img